Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Morgonträning runt Kungsholmen

IMG_3322 Wilma och jag träffade på Marielle Sandgren som jag umgås med väldigt mycket. Vi båda deltog i Robinson i år. Här stöter jag på henne kl 08:30 en lördagsmorgon och båda vi ska köra morgonträning, så underbart!

IMG_3323
Här sitter Marielle som väntade på mig och Wilma så att vi kunde köra morgonträningen tillsammans. Det som är så underbart är att vi inte hade planerat detta alls utan att det bara spontant hände för att vi båda gillar att röra på oss mycket, särskilt en lördag som denna när det bjuds på värme och sol.

IMG_3358
Under vår långa promenad som var ca en mil så klättrar Wilma upp på ett berg och står i solen och njuter. Både jag och Wilma blir extra pigga när solen tittar fram.

IMG_3346
Min hund älskar att bada och att få leka, på bilden springer hon runt i ett högt tempo upp och ner mot vattnet för att hon tycker att det är kallt.

IMG_3341Många människor är så snälla som går ner till fåglarna för att mata dem med bröd, här i vattnet flyter en hel limpa. Wilma skulle bara titta vad det var som flöt runt och då flög alla fåglar iväg, det var ett ganska stort gäng som försvann.

IMG_3361
Jag och Wilma när vi går runt på Kungsholmen längs vattnet.

IMG_3369Blommorna har redan börjat blomma ut och det är så otroligt vackert, jag blir glad när jag ser att det blir grönare och ljusare ute. Jag kan känna att jag blir piggare och mer motiverad till att träna när det är grönska ute.

IMG_3387
Såhär såg vägen ut när jag gick runt om på Kungsholmen längs vattnet, mycket ojämnt vilket är bra för att det ger mig en riktigt bra träning. Jag valde att gå åt andra hållet idag men gick samma runda och det kan jag rekommendera för man ser och upplever nya saker när man går åt motsatt håll.

Nu ska jag på Fitnessgalan och mer info kring den kommer snart!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons