Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Min första skönhetstävling

IMG_9595
Nu är det inte långt kvar tills jag står på scen och genomför min första Miss Universe Sweden final i Stockholm på Café Opera. Jag har inte hunnit tänka så mycket kring hur jag känner inför detta, nu pågår förberedelser och jag gör allt för att vara så väl förberedd som möjligt. Jag fick en chans och jag tog den, nu är det min tur att visa att jag är värdig att behålla platsen.

Jag kommer alltså att tävla i en skönhetstävling för er som tidigare inte är medvetna om detta. Förra året blev jag uttagen till finalen i Miss Universe Sweden som går nu i sommar den 19 Juli. Min uppgift är att tävla mot andra tjejer i denna skönhetstävling och vinnaren får tävla mot dem andra finalisterna i övriga länder som deltar.

Sedan jag kom hem från Robinson Love Edition har jag varit medveten om att jag ska tävla och jag tycker att jag har laddat inför detta på ett bra sätt. Jag har fokuserar på hård fysisk daglig träning, proppar i mig massa vitaminer och undviker socker samt strukturerar upp min vardag noggrant för att undvika stress. Jag vet vad jag vill uppnå för resultat inför tävlingen och kommer att göra allt för att nå dit jag vill, inget kan stoppa mig!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons