Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Sluta dröm och förstå din kropp

IMG_1016Att varje dag träna och att ständigt hitta motivationen till att fokusera på sin träning är väldigt svårt. När jag säger svårt så menar jag inte att det är omöjligt utan att det är kämpigt ibland och att det alltid komma motgångar på vägen som man måste lära sig att hantera.

Det ryktas ständigt om att folk går ner/upp i vikt jätte fort, får magrutor inom loppet av några veckor, lever världens hälsosammaste liv etc. Idag så är idealet att man ska träna jämt, enbart äta nyttigt, praktiskt taget så förväntas det att alla ska perfekta ut.

Allt detta är BULLSHIT!!! När jag var liten så knäppte jag mycket med fingrarna och trodde att något skulle hända men jag lärde mig väldigt snabbt att INGET GÅR ATT TROLLA FRAM!

Det jag vill säga till er är att alla är vi mänskliga, vi är alla människor. Det tar tid att förändra sin kropp och det går inte på en sekund, det är mycket berörande faktorer kring detta. När det gäller viktminskning/viktökning, att få “magrutor” så är det ett stort projekt som tar tid. Om man bestämmer sig för att uppnå ett mål så bör man förstå att det är en väldigt lång väg dit, INTE veckor utan kanske till och med år beroende på vem du är.

När det gäller kosten så försöker jag att alltid göra mitt bästa men jag ger inte mig själv en ond stämpel för att jag ibland äter glass eller liknade. Jag tränar mycket och för att hålla igång min motivation så måste jag få unna mig själv. Jag genomförde ett test förut och tog bort allt socker samtidigt som jag tränade och ersatte det inte med något. När jag tog bort sockret så försämrades min träning. Då bestämde jag mig för att byta ut sockret mot Stevia och det fungerar alldeles utmärkt.

Håll igång träningen, försök att alltid tänka på att äta en varierande kost och unna er något gott för att ni kämpar!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons