Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Nya favoritövningar

Namnlös
 Jag lägger ner väldigt mycket tid på att hitta nya övningar som kan göra mig bättre i styrka och det jag vill utveckla och bli bättre på. Jag testar alltid allt möjligt även om jag ser helt knäpp ut på gymmet ibland så har jag hittat övningar som varit bättre och utvecklat mig. Jag tog en bild på tre övningar som jag tycker är superbra och att ni vill ge er på dem när ni besöker gymmet nästa gång!

Blå stjärna: Stå på alla fyra och gör benlyft bakåt, gör så högt upp du kan för att maximera. Detta är en RUMP övning och jag rekommenderar att ni kör intensivt 20 reps x 3 set. Ni kan även stå upp och köra denna med eller utan vikt, hemma är det enkelt att göra denna på golvet.

Gul stjärna: Här fokuserar vi på magen, låren och rumpan, det kommer att bränna extremt mycket för ni ska köra denna  övning intensivt. Ni lägger en boll med vikt precis som jag visar på bilden och gör rumplyft 12 reps x 3 set.

Lila stjärna: Denna övning kräver fokus! Ni ska alltså stå i 90 grader, gärna djupare om det går och hålla en viktboll rakt ovanför huvudet. I denna övning kommer det kännas i hela kroppen. Det handlar om att bibehålla fokus och balansen under 30 sek x 3 set.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons