Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

ARLA PROTEIN


Image

Här har ni tips på en protein mjölkshake som innehåller 21g protein per flaska. Jag brukar dricka en till frukost och som mellanmål. I längden kan jag tycka att proteinpulver och proteinbars kan bli riktigt grått och tråkigt så det gäller ett variera och att prova nya saker.

Ingredienser i jordgubb&hallon: Mjölk, mjölkprotein, hallonjuice 3,2%, socker 1,5%, jordgubbspuré 0,4%, arom, laktasenzym, antioxidationsmedel(trinatriumcitrat), stabiliseringsmedel(pektin, karragenan). Mjölken är högpastoriserad.

Karragenan: ett proteinrikt ämne som utvinns ur de torkade rödalgerna Chondrus crispus och Gigartina mamillosa.
Pektin: ett gelébildande ämne som finns naturligt i bär och frukter, utvinns bland annat från citrusfruktskal.
Trinatriumcitrat: ett salt av citronsyra.
Laktasenzyn: ett enzym som är nödvändigt för nedbrytning och upptag av laktos.
Arom: används för att ge smak och doft åt livsmedel

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons