Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost och ReceptPaulina Brodd

Vem bestämmer över din kost?

image

Sitter och ska precis äta min frukost som jag gjorde igår. Tänkte prata lite om kost idag och ta upp en viktig fråga som jag själv ställer mig flera gånger per dag.

På bilden ser ni keso blandat med rädisor, salt och peppar(superenkelt att tillaga) Jag har alltid med mig mat så att jag kan äta hela tiden. Eftersom att jag vill bli mer fit så krävs det mer mat som kan hjälpa mig med det, PROTEIN. Det är viktigt för mig att poängtera att jag äter väldigt mycket kolhydrater annars hade jag aldrig orkat träna två pass om dagen, så sluta inte med det.

Frågan är då vem är det som bestämmer att jag ska äta rätt? Självklart är det jag själv och ingen annan. Det är viktigt att belöna sig men man behöver inte belöna sig genom att äta ohälsosamt, redan där är ens eget tankesätt vridet.

Gör som jag och fråga dig själv vem som bestämmer över din kost? Vill du uppnå ditt mål så satsa allt och bestäm över dig själv.

En hälsosam frukost kan vara supergod som ex keso med rädisor eller likande. Man behöver inte äta vitt bröd och sockrade flingor bara för att dom står lättast tillgängligast.

Jag hoppas ni förstår min vinkel, kör hårt och om ni fastnar på vägen så fråga om hjälp! Inga frågor är dumma, man lär sig bara mer och mer och blir starkare som person.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons