Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

BeSafe babyskydd recension!

Nu har vi fått chansen att testa BeSafes babyskydd i ca sju månader. Nu ska vi gå över till bilbarnstol men innan det tänker jag skriva en recension om babyskyddet från BeSafe.

Det bästa med babyskyddet från BeSafe är att det är tvättbart! Allt kan verkligen hända med en bebis. När Alice åker bil så väljer hon att alltid bajsa i bilen. Alla spyor och fläckar går lätt att få bort!

Sen kommer vi till komforten, mitt barn sitter skönt och rymligt! Vi har åkt långa sträckor upp till fem timmars bilresor med stopp och bebis har suttit väldigt bra! På sidorna finns det kuddar som gör det bekvämt och håller huvudet på plats!

Vi kan lätt bära runt på babyskyddet eftersom det är lätt och skönt att bära. Babyskyddet väger ca 4kg. Barnet kan använda detta från 0-13kg. Nu när vårt barn väger över tio kilo så är det tungt så då klickar vi bara i det i vår adapter som vi fäster på vagnen. Babyskyddet passar de flesta barnvagnarna, köpt rätt adapter bara! På BeSafes hemsida finns en lista på vilka vagnar som passar!

Vi kör på trepunktsbälte och det har fungerat toppenbra. ISOfix finns att välja till. Babyskyddet är bakåtvänt.

För att enkelt sätta ner barnet utan att internbältet lägger sig i botten under barnet så har man satt magneter på sidorna så att bältet kan sättas upp och då blir sitsen fri.

Solskärmen går långt ner och släpper inte in regn, regnskydd finns att köpa till om man vill ha.

Det här babyskyddet underlättar min vardag och jag kommer att använda detta till nästa barn också!

||sponsrat inlägg||

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons