Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Fit for fight

Skyndade mig hem idag efter jobbet för att hinna koppla av en stund i solen för att få energi innan den försvann. Avslutade kvällen med en PW i skogen med min hund som är en Chihuahua dvärgpudel, det är extremt skönt att min hund hänger med ut på mina träningspass. Löpning är något jag kommer satsa stenhårt på eftersom jag vill utvecklas hela tiden och jag vet att löpning inte har varit min starkaste sida tidigare.

Förra veckan provade jag på att springa runt hela Kungsholmen som är ca 1 mil lång och det gick galant. Jag tror att jag sprang på ca en timme och då måste jag inse att det var ett bra resultat, jag har trots allt inte tränat löpning på extremt länge. Tidigare har jag satsat mycket på att förbättra konditionen inne på gymmet via cykeln eller crosstrainern, tack och hej! Löpningen utomhus är min grej, LET´S DO THIS!!!

IMG_2305Dagens mellanmål ovan, lite jordgubbar, clementiner toppat med kvarg och russin. Ett perfekt och väldigt enkelt mellanmål som ger mycket energi. Frukt är något jag äter mycket av!

Paulina Brodd

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons