Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Håll igång motivationen

IMG_7830

Att träna är inte alltid enkelt, ibland så tappar man motivationen även om man brinner för träning och har det som livsstil. Jag försöker alltid att sätta upp mål som jag själv tror på och som känns bra.

När jag tappar motivationen till att gå till gymmet så brukar jag ta långpromenader i ett högt tempo eller gå ut och springa. Jag tror att det handlar mycket om hur vi tänker och att man sätter ett för högt mål och kräver för mycket av sig själv när man tappar motivationen. Det är viktigt att förstå att det är okej att inte gå till gymmet en dag och att ersätta det med något annat.

Jag tänker mycket varje dag på att göra små saker i min vardag för att hela tiden hålla igång. Ett exempel är att jag alltid tar två steg i trapporna för att träna rumpan mer. Om det är soligt väder ute och man åker kommunalt kan man välja att gå mellan någon hållplats/station för att få motion i solen.

Man ska aldrig se ner på sig själv eller ha ångest för att man inte gymmar varje dag. Det finns andra alternativ som går att ersätta gymmet med dem dagar man inte har någon motivation till gymmet. Ibland är det så att man behöver strukturera om sitt träningsupplägg eller prova på någon annan träningsform för att återuppta sin motivation, kosten kan även vara en orsak om man får i sig för lite energi.11100414_765575360222568_1868470645_nPå denna bild har jag precis avslutat en promenad runt på Söder, via Mosebacke ner på Katarinavägen.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons