Paulina Brodd Träningstips

Låt inte latheten bestämma över dig!

image
Skippa segt gummi och fettiga chips, engagera dig och ät nyttigt. Nu till helgen kommer säkert sockersuget för många. En del kanske redan mitt i veckan tagit en godisbit eller tagit fram chipspåsen till ett favoritprogram. Om ni vill komma nån vart i er träning så måste ni sätta stopp för dom impulsiva besluten ni tar när ni bara vill ha en sak. Jag har varit väldigt låg och det tog lång tid för mig att ändra på mitt beteende. Om jag blir sugen på godis så börjar jag spekulera innehållet och tro mig, suget finns inte kvar efter detta. Frukt, popcorn, riskakor, mandlar, pistagenötter, mörk choklad,  varmt te, kålrot, morötter, blomkål jaaaa det finns så mycket gott som är nyttigt. Byt ut chipsen mot grönsaker. Ta bort brödet och börja äta riskakor/proteinbröd. Låt inte latheten bestämma över dig!


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar