Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Min disciplin tar mig framåt

Varje dag är väldigt fullproppad för mig, det är superkul men det tar också på krafterna. 
Jag har min hund som jag går ut med flera gånger per dag, otroligt mysigt, jag får motion och även chansen att reflektera kring dagen. 

På dagarna så arbetar jag normala arbetstider dvs 8-17 med läkemedel, jag älskar verkligen mitt jobb! Varje dag är spännande och det blir mycket miljöombyten eftersom att jag reser i jobbet varje dag och utbildar apotekspersonalen+informerar hela Stockholmsregionen.

På kvällarna efter jobbet så tränar jag två timmar och sen är det hem och äta+duscha som gäller. FAMILJEN+JOBBET+TRÄNINGEN+KOSTEN+SÖMNEN prioriterar jag. Allt annat som är utöver det, nöje etc får plats i mitt liv när det nödvändiga är gjort.

Jag kanske “missar” roliga saker för att jag tränar eller jobbar MEN det är min disciplin som tar mig framåt. När det gäller kosten så är jag stenhård och när det kommer till jobbet så vill jag göra mitt jobb superbra, jag vill utmana mig själv. Saker som enbart tar tid utan att ge något har jag valt bort. Prioritera rätt och ha disciplin i vardagen så kommer man långt! 😉

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons