BLOGGMENY

Fredagskväll med vegetarisk hemmagjord lasagne. Vill ni testa på att göra den? Det är inte svårt alls. I det mesta vegetariska så har jag bara bytt ut köttet till ett vegetariskt alternativ. Jag använder mig av färska lasagneplattor, quornfärs, vegetarisk riven ost(utan löpe). Löpe finns i animaliska ostar och utvinns från kalvmagar därför äter jag inte vissa ostar. Sen kokar jag ihop min egna tomatsås på färska tomater, grönsaksbuljong, lök, morötter och champinjoner. När tomatsåsen är klar så börjar jag varva lasagneplattor med min hemmagjorda bachamelsås, tomatsås, quornfärs och toppar sedan med ost i slutet. 
Efter 40 minuter i ugnen så är lasagnen färdig att serveras. Ett tips är att spara lite bachamelsås och servera till lasagnen ifall man vill ha mer sås.

Annons

Lämna en kommentar