Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Löpning- gravid v.35

Hur gick det för mig idag att springa i vecka 35? Jag kan säga såhär att om inte jag hade vaknat full med energi och haft svårt att sova imorse kl 05 så hade jag aldrig orkat. Idag var jag motiverad och hade en sån stark vilja. Jag klädde på mig och gick först en pw och sen lämnade jag Wilma för att kunna gå ut i solen och köra min cardio. 

Jag sprang och svetten rann, det var så skönt! För att orka så satte jag upp målstolpar att nå hela tiden. Vid varje mål så stannade jag och stretchade vaderna. Foglossning, ryggsmärtor och vaderna ställer till det men jag har inget att stressa till så jag gör allt i min takt och är noga med att stretcha.

Kroppen klarade av ett enklare cardiopass, jag sprang och kroppen klarade av det. Kroppen gör ont varje dag men jag tror att det är enormt viktigt att jag rör på mig, det kommer underlätta min förlossning!

Nu är det fem veckor kvar tills jag ska föda bf, jag ska försöka springa mer men det är kroppen som säger till när jag orkar. Viktigt är att lyssna på kroppen men att inte bli slö, är man trött så kan jag motivera mig själv men om jag har sömnbrist eller smärta så lyssnar jag på kroppen!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons