Okategorierat Paulina Brodd

Viktigt att pausa

Livet förändras när man får barn, jag är så lycklig! Bloggen har stannat av lite och det är inte så konstigt för jag har valt att fokusera på mitt barn. Jag har inte börjat träna efter min förlossning. J gav mig träning online som jag ska börja köra omgående. Jag ska träna för att reparera kroppen, få kroppen att må bra och komma tillbaka igen.

Just nu så undviker jag socker, äter nyttigt och går promenader. Ikväll ska jag testa att köra träning för nyblivna mammor online. När jag kör onlineträning så tränar man efter ett program där man har tillgång till alla övningar som visas på klipp. I slutet på aug så ska jag gå på mammaträning utomhus som hålls på Sankt Jörgen, mer om det i ett annat inlägg. 

Min frukost har bestått av havregrynsgröt eller coops egna müsli som innehåller sjukt lite socker. Allt innehåller socker idag men jag försöker undvika det så gott det går. Jag äter havregryn som är väldigt fiberrikt då min mage krånglade mycket efter förlossningen. Man får ha tålamod det tar ju tid att få i sig fibrer.

Alice var med mig på Ikea idag, hon äter, kissar och bajsar i sängen så ni kan ju tänka er hur den ser ut ibland? Speciellt imorse då det var en stor bajsfläck så jag köpte mer lakan idag. Vi har ingen tvättmaskin hemma så det tar sin tid att tvätta.


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar