BLOGGMENY
Paulina Brodd

Pw med tjejerna från mammagruppen

På Facebook så finns det en mammagrupp som jag gick med i under min graviditet. Igår så skrev jag och frågade om någon var intresserade av att gå en promenad idag och fick med mig två tjejer. Imorse kl 9 så mötes vi upp och gick upp på Ramberget tilllsammans. Det var så trevligt att få träffa nya människor och att få höra hur deras graviditet varit och allt. Att ta sig upp för berget var tufft men så skönt efter. Vi tog en frukost tillsammans och sen gick jag och handlade saker till dopet. På rusta så hittade jag massor med fin dekoration!

Här har ni vårt vrålåk!!! Jag är så nöjd. Har ni frågor kring vår vagn så får ni gärna höra av er. Jag vet att det kan vara jättesvårt att veta vad man ska köpa för vagn och hoppas att jag kan hjälpa er.

Annons

Lämna en kommentar