BLOGGMENY
Paulina Brodd

Mammagruppträning på Sankt Jörgen Resort!

Vi är drygt 10 personer i mammagruppen, vi kör träning varje onsdag. Första gången för mig var denna vecka, jag blev glatt överskad över upplägget. Det var inte mycket av detta som jag testat innan. För mig kändes det här som en utmaning, att hitta magen i alla övningar.

Nästa vecka kör vi igen, det här kommer att hjälpa mig att hitta tillbaka. Åtta gånger är det gruppträning för oss mammor sen får jag invänta på nästa start. Jag kör alltså detta på Sankt Jörgen Resort i Göteborg.

Jag hade barnvagnen med mig, jag körde i mitt tempo och vill Alice ha min uppmärksamhet så finns all tid i världen. Det viktiga är att inte känna sig stressad, vi har en hel timmes pass så att vi kan ta pauser och amma ifall de behövs.

Är ni intresserad av detta? Jag kan varmt rekommendera er detta! Anmäl er till Sankt Jörgen Sport.

Annons

Lämna en kommentar