BLOGGMENY
Paulina Brodd

Mindre mål 

Jag vill prata om fokus för jag tycker att det är viktigt att fokusera på rätt saker. Jag lägger just nu fokus på att ta hand om barn, plugga, komma tillbaka i form, inreda nya lägenheten och massa olika saker. Vad av allt är viktigast för mig och min familj? Vad bör jag prioritera. För mig så är min familj viktigast, mina studier och att jag är välmående. Hur får man in sina prioriteringar i agendan? Det kan vara mycket i vardagen men en sak är säker och det är att STRESS kommer jag aldrig att utsätta mig för. Jag har 24 timmar på ett dygn och genom att planera min vardag så hinner jag med mina mål som jag har satt upp för dagen.

Sätter vi för höga mål så är chansen stor att vi inte når toppen. Man kan säga att man ska bli starkast i världen. Vill man uppnå någon stort så är det viktiga att man sätter delmål. Att man sätter flera olika mål på vägen som man måste uppnå, delmål som tar dig till ditt mål. 

Exempel: Idag ska jag klara 50kg i benböj, nästa vecka ska jag klara 55kg i benböj(delmål). Mitt mål är att klara av 100kg i benböj(mål).

Annons

Lämna en kommentar