Okategorierat

Rekord!

Efter min graviditet så har det varit tungt att komma tillbaka. Jag har kört mammaträning, 3D-träning med mera. Min kondition blev urdålig efter förlossningen, vilket jag förstår och accepterar. Jag har klarat av max 20min cardio på crosstrainern, efter min förlossning. 

Idag bestämde jag för att lägga alla känslor åt sidan, jag körde bara på. Troligtvis så är det något som säger till mig i huvudet att jag inte orkar mer och därför slutar jag när tröttheten sakta smyger fram. Idag körde jag 1 timmes cardio utan avbrott. Jag är så STOLT över mig själv. 

Glöm inte att ge er själva beröm, ni är grymma?


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Egologiskt
  23 oktober, 2017 at 23:25

  Samma här efter graviditet o förlossning.. men man får lyssna på sig själv o komma ihåg att man skapat något fantastiskt 🙂 man kommer tillbaka tids nog.

  • Paulina Brodd
   Svara
   Paulina Brodd
   23 maj, 2018 at 15:45

   Alltid! Tränar du ?😊❤️

  Lämna en kommentar