Paulina Brodd

Fascinerad

På väg tillbaka, jag gör mitt bästa för att min kropp ska må bra varje dag! Jag satt idag och var helt fascinerad över hur sjutton jag kunnat föda ut ett barn ur min kropp? Nu ska det tränas och tränas för nästa gång jag föder så ska min kropp vara starkare! Jag skulle alla dagar i veckan kunna skaffa ett till barn men jag vill stärka upp min kropp först. När man tränar frigörs endorfiner som bidrar till energi och välmående??✨ Sitter och pluggar matematik just nu, ska planera in veckans träning och njuta av kvällen med min familj❤️

Hoppas att ni har haft en fin helg, vad har ni gjort??(svara gärna, vet att du som läser ser detta??) Jag har varit på Ullared och fyndat taklampor, visste ni att dom har riktigt snygga och bra priser på märkeslampor? Vi har även sålt vår soffa så nu sitter vi vid matbordet, Joe sitter på köksbänken och kollar serier…fråga mig inte varför?


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar