BLOGGMENY
Paulina Brodd

Styling till lägenheten

Några dagar tills vi flyttar in i nya lägenheten och jag försöker sätta stylingen. Jag älskar verkligen inredning och tycker om att göra mina egna detaljer och möbler. Sängborden gör jag själv av två stora stockar, mer om det senare. Här ser ni bilder på en provbit av en taklist i frigolit som jag fått hem. Båda jag och J kom fram till att de små skapar ett större rum mesans dem stora gör rummet mindre. Vi har bestämt oss för de mindre eftersom vi bor i lägenhet. Detaljer är så fint på lister, inte bestämt exakt vilken vi väljer så nu ska jag kika och bestämma mig! Joel tyckte den på bilden var fin men jag ska visa lite mer förslag, det finns så många olika!

Någon av er som har lister av frigolit hemma? Takrosett kanske?

Annons

Lämna en kommentar