BLOGGMENY
Kost och ReceptPaulina Brodd

Inget socker dag 2 av 8

Ärtprotein börjar min morgon med sen sätter jag mig i bilen och åker till gymmet. Dricker en pulvervariant av ärtprotein från Holistic som jag blandar med vatten.

Nu ska jag köra en sockerfri vecka, hur kommer min kropp reagera? Redan nu ett dygn sedan jag startade detta så har min kropp mått bra men huvudvärk kommer lite då och då i korta perioder.

Jag kör onsdag-onsdag och kommer att uppdatera er hela tiden. Det blir en vecka utan socker till att börja med sen kan jag sätta högre mål men jag vill inte sätta ett för högt mål. Sätter man för höga mål så är min erfarenhet att jag inte når dem lika lätt, jag tappar motivationen. Det ända som kommer bli tufft är psyket men det ska jag övervinna! För att tillägga så är jag vegetarian och äter inget kött sedan 16 år tillbaka.

Ha en fin dag på er!

Annons

Lämna en kommentar