Kost och Recept Paulina Brodd

Balans i kosten

Att ta sig mot sitt mål är en lång resa , för mig gäller det att hitta en balans i livet. Jag tränar och äter massor för att bli starkare, jag kämpar för att uppnå rätt protein % varje dag. Jag är vegetarian sedan 18år tillbaka, genom tillskott och noggrann kost så får jag i mig mycket protein!För mig är det viktigt att man skiljer på vitt socker och fruktsocker. Vitt socker försöker jag utesluta helt, till min hjälp har jag en app som ser hur många % socker min dagliga kost innehåller och då kan jag ta bort det som bidrar till ökad socker %( det jag vet är vitt socker). Innan jag började hålla koll på min kost så låg mitt protein intag på 50g/dag, inte konstigt att jag inte bygger några muskler. Någonstans visste jag självklart detta men min kropp var ständigt mätt så jag åt inte mera.Nu idag så ligger mitt proteinintag på 170g/dag. Jag har börjat äta ärtprotienshakes, keso till maten, sojabönor till maten, ägg till frukost, quinoa till maten, valfri veggoprodukt.Jag är så glad över att jag har hittat en balans i mitt liv! När jag är sugen på något sött så tillåter jag mig att äta vad jag vill men har en REGEL! Alltid en proteinshake innan något ”gott” för då minskar oftast mitt sötsug och jag får en mättande känsla. Tips på gott inför helgen??Fyll ett glas med proteinpudding, frukter och toppa med granatäpple✨?Ha en superfin helg!❤️


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar