BLOGGMENY
Okategorierat

Motivation

Livet handlar inte om att jämföra sig med andra hela tiden, livet handlar om att vara den bästa versionen av sig själv.

Vissa dagar vill man inte kliva upp ur sängen, andra dagar flyger man ur sängen. En fråga jag tycker att alla borde ställa sig och ta redan på är: Vad får dig att kliva upp ur sängen, vad gör dig motiverad?

Om du inte har något svar på den här frågan så är det verkligen något att sätta dig ner med och försöka komma på något som motiverar en själv.

Jag blir motiverad av mycket saker i vardagen, media påverkar oss väldigt mycket tyvärr men det kan samtidigt få en och annan ur soffan till gymmet.

För mig så är det mina uppsatta mål som motiverar mig till att träna och att äta den kost jag äter. När jag väljer att undvika onyttigheter så gör jag det för att jag då ser mitt mål framför mig och verkligen går in till 110% för att nå det. Egentligen så är det dumt att säga att man går in för att nå ett mål bara, när jag har nått mitt mål så sätter jag upp ett nytt. Att träna och äta rätt är ingen diet eller liknade, det är en livsstil jag väljer.

För 18år sedan blev jag vegetarian, jag var bara 6år gammal. Många som har fått veta om att jag blev vegetarian så ung blir chockade samtidigt också väldigt imponerade. Det är svårt för en vuxen människa att vara vegetarian, hur kan då ett barn klara detta? Jo, jag hade en mamma som också var vegetarian, jag fick äta kött och vegetarisk mat hemma. Jag valde den vegetariska maten och så blev min livsstil. Vegetarisk mat är hälsosam, dödar inga djur och framför allt så mår min kropp bra varje dag. Man kan ju undra varför jag inte börjat äta kött 18 år senare men där är vi igen, vad gör dig motiverad? Jag blir motiverad av att se resultat i träningen, må bra genom kosten och vill alltid ha gott samvete i livet!

Annons

Lämna en kommentar