BLOGGMENY
Paulina BroddTräningstips

Testa nya övningar

Hur ofta testar du nya övningar?

Jag försöker att köra två muskelgrupper vid varje träningspass förutom de dagar jag kör ben. Nu kör jag även något helt nytt i mitt upplägg, jag lägger alltid in några helt nya övningar som jag testar. Vissa övningar är helt kassa, en del är kanonbra och de som funkar kör jag fler gånger. För att inte bli uttråkad så varierar jag mina pass. Kör jag biceps vecka 9 så kör jag inte samma biceps övningar vecka 10 för då blir jag uttråkad. Kom ihåg, fråga gärna någon kunnig innan du kör övningar som är nya. En del övningar på sociala medier är helt onödiga, en del kan till och med vara farliga. Bara för att en person filmar och visar upp något så betyder inte det att den övningen är bra och korrekt utförd. För att få övningar som är bra för kroppen, så bör man rådgöra med en person som är kunnig, någon som har kunskap kring kroppen! Detta är min åsikt kring det hela.

Annons

Lämna en kommentar