BLOGGMENY
Paulina Brodd

Välj rätt barnvagn!

(Sponsrat inlägg)

Som Emmbassadör får jag chansen att köra Emmaljunga! Ett svensktillverkat varumärke med stabila vagnar som tillverkats sedan 1925!

Min Emmaljunga vagn heter Mondial De Luxe. Vagnen är rymlig, nog den rymligaste vagnen på marknaden. Jag behöver inte oroa mig för att bebis ska växa ur vagnen. Sittdelen är jag helt kär i, den är så rymlig! Den vanligaste frågan jag får när jag har en stor vagn är om den är klumpig? Mitt svar är nej. Jag har en stor vagn men den har ett chassi som jag enkelt fäller ihop och liggdelen/sittdelen är väldigt smidig och framförallt extremt skön för mitt barn. Visste ni att min liggdel har en vaggfunktion 😉 ?

Hur är hjulen på min Emmaljunga vagn? Jag är alltid nöjd, brukar alltid skämta när det är snöväder eller krångligt väglag, tur att jag valde Emmaljunga. Det känns som att man verkligen har tänkt på hur väglaget är i Sverige. Ena dagen kan det komma snö och andra dagen är vägen full med vatten och lera. När det är svårt att ta sig fram så är det inga problem! När vi har varit ute på promenad så är hjulet väldigt rena, suger inte upp massa smuts så detta minskar ett ex antal dammsugningar.

Vad har jag för resevagn?

Vi har kikat på Emmaljungas nya modell NXT60, den har mindre hjul, är rymlig och otroligt smidig!

Solskydd på barnvagnen?

På vår vagn Mondial De Luxe kan vi förlänga vår suffletten baktill och då kan vi dra ner suffletten så att den täcker helt! Självklart kör vi på glasögon och keps också

Syskonvagn i framtiden?

Vi har absolut tänkt att välja Emmaljunga i framtiden. När det gäller val av syskonvagn så finns det idag tre modeller som intresserar mig. Viking Double, Viking med adapter och även NTX90 med adapter.

Vilket chassi väljer man?

Utan tvekan så finns det någon inget chassi som det är så skönt gung i som Competition från Emmaljunga. Jag har testat barnvagnar och känt efter för att hitta den bekvämaste vagnen för mig, Competitions handtag och fjädringen var det som jag fastnade för. Du har även väldigt mycket utrymme under vagnen och möjlighet att koppla på en shoppingbag.

MISSA INTE Emmaljungas nya NXT90 ECO!

Hoppas att denna info hjälper er, är det några frågor så får ni bara höra av er! Försöker då och då dela med mig av mina erfarenheter och tips till er?

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar