.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Äter du tillräckligt med D-vitamin?

Idag har det varit 20grader i solen, är det här sommarvärmen? Eller tror ni att värmen kommer tillbaka i sommar? Jag försöker njuta så mycket det går, samla på sig D-vitamin! Enligt livsmedelsverket så ligger abborre, gös, skarpsill och tilapia högst upp i tabellen för livsmedel som är rika på D-vitamin. Jag som är vegetarian får kika några steg neråt och på tredje plats kommer svamp som innehåller mycket D-vitamin sen har vi ägg som jag äter varje dag. På vinterhalvåret är det extra viktigt att se över sina livsmedel, äter du tillräckligt med D-vitamin? Jag har faktiskt ätit väldigt mycket svamp, ägg och mejeriprodukter som är rika på D-vitamin!

Annons
[adl-post-slider id='33828']

Lämna en kommentar