Paulina Brodd

Tips på svala kläder till bebis?

Vi har tagit vara på det underbara vädret och varit ute! Hittade en skuggig plats under ett stort träd, så mysigt! Liten kröp omkring i gräset och tyckte att det var spännande att känna på gräset. Nu när solen är stekhet så är det viktigt att ha täckande och svala kläder tycker jag! Har ni tips på bra kläder som både täcker och är svala? Känner inte att vår garderob håller måtten direkt, alldeles för varma! Mottager gärna alla tips från er, liten har storlek 92 idag och är snart 11 månader😍❤️


Du kanske också gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Kikki
  17 maj, 2018 at 12:15

  Kommer ihåg det där, jag tyckte också det var jättesvårt. Mitt tips är tunna blusar/skjortor och tunna fladdriga byxor/shorts/kjolar. Material: bomullstyger, linne och viskos. Plagg som fladdrar och inte sitter åt så mycket. Jag köpte oxå tunna pyjamaser typ one piece med knäppning och använde det som vanligt plagg. Linnen och t-shirtar i större storlek som kan användas som klänning är också bra. Lycka till! Jag har inte koll på utbudet just nu (mina kids har blivit 5 och 8) men newbie på Kappahl t ex borde ha en del.

  • Paulina Brodd
   Svara
   Paulina Brodd
   23 maj, 2018 at 15:42

   Hittade mycket på Lindex, riktigt bra sortiment! Tack för de fina tipsen!

 • Svara
  Maria
  17 maj, 2018 at 12:26

  Luftiga vävda plagg i bomullstyger och linnetyger är generellt bra tycker jag. Även vissa trikåmaterial verkar sonen uppleva som svala, tex dessa haremsbyxor i lyocell https://www.polarnopyret.se/haremsbyxor-60367278-589-1

  Att de är nedhasade gör ju inte så mycket när de har blöja….

  • Paulina Brodd
   Svara
   Paulina Brodd
   23 maj, 2018 at 15:41

   Ska titta på länken direkt, underbara tips! Tack!

 • Svara
  Katarina
  18 maj, 2018 at 08:15

  Linneskjortor/tunna bomullskjortor (finns oftare på killavdelningen), shorts/kjol (bebisar kan vara en liten stund i solen), löst sittande byxor i tunnare bomull/linne. Jag skippade bodys på sommaren eftersom de sitter tight hela vägen och inte släpper in den minsta bris.

  • Paulina Brodd
   Svara
   Paulina Brodd
   23 maj, 2018 at 15:40

   Tack för så fina tips❤️😍👌🏼

  Lämna en kommentar