Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Tips på svala kläder till bebis?

Vi har tagit vara på det underbara vädret och varit ute! Hittade en skuggig plats under ett stort träd, så mysigt! Liten kröp omkring i gräset och tyckte att det var spännande att känna på gräset. Nu när solen är stekhet så är det viktigt att ha täckande och svala kläder tycker jag! Har ni tips på bra kläder som både täcker och är svala? Känner inte att vår garderob håller måtten direkt, alldeles för varma! Mottager gärna alla tips från er, liten har storlek 92 idag och är snart 11 månader?❤️

Annons

7 kommentarer

  1. Kommer ihåg det där, jag tyckte också det var jättesvårt. Mitt tips är tunna blusar/skjortor och tunna fladdriga byxor/shorts/kjolar. Material: bomullstyger, linne och viskos. Plagg som fladdrar och inte sitter åt så mycket. Jag köpte oxå tunna pyjamaser typ one piece med knäppning och använde det som vanligt plagg. Linnen och t-shirtar i större storlek som kan användas som klänning är också bra. Lycka till! Jag har inte koll på utbudet just nu (mina kids har blivit 5 och 8) men newbie på Kappahl t ex borde ha en del.

  2. Linneskjortor/tunna bomullskjortor (finns oftare på killavdelningen), shorts/kjol (bebisar kan vara en liten stund i solen), löst sittande byxor i tunnare bomull/linne. Jag skippade bodys på sommaren eftersom de sitter tight hela vägen och inte släpper in den minsta bris.

Lämna en kommentar

Annons
Annons