Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träningstips

Cirkelpass med bebis

Ännu en varm dag och jag känner att den är alldeles för varm för att spendera utomhus. Idag blev det lek inne när jag tränade och det gick toppen! Byggde upp ett cirkelpass och körde två varv, sen behövde liten ammas och ville ha uppmärksamheten. Därefter körde jag på igen, liten var vaken och ville inte sova. När vi gick hem så somnade hon i vagnen några minuter hemifrån.

Träna med bebis blir vad man gör det till! Ha tålamod, det viktigaste är att man börjar någonstans. Kör ute på gräsmattan, ta med ett hopprep, träningsband och en yogamatta. Börja med att hoppa igång som uppvärmning och kör sen övningar med bandet och magövningar på yogamattan.

Vill du träna konditionen? Ta med något som du kan sätta upp som koner och spring mellan konerna fram och tillbaka. Jag hade idag 8 koner och sprang mellan.

Nu ska jag njuta av dagen, ikväll ska hela familjen gå på fotbollsmatch!

Tack för att ni följer mig i min vardag, ni är helt underbara?❤???

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons