Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Första besöket hos tandläkaren

Dagen började med en promenad till tandläkaren. Vi hade en tid på morgonen och fick njuta av morgonsolen när vi gick dit. Precis när vi skulle sätta oss ner kom tandläkaren ut. Känns underbart att vi slapp sitta och vänta in vårt besök, tandläkaren kom ut tidigare och hämtade oss.

Först och främst så måste jag berömma dem för att de var så kul att gå dit idag! Vi gick in i ett ljust rum och det var riktigt spännande för Alice att se så mycket roliga leksaker. Den roligaste leksaken måste ha varit krokodilen som hade “riktiga” tänder.

Vårt besök började med en vanlig hälsokontroll. Visste inte att de gör sånna hos tandläkaren? Visste ni det? Sen gick tandläkaren igenom nödvändig information kring kost, barnens tänder och så vidare. Vi avslutade med att borsta Alice tänder och det gick så bra! Duktig tjej som till och med tyckte att det var kul att få tänderna borstade.

Jag fick med mig mycket nödvändig information men dessa två punkter kommer jag använda mig av direkt.

  1. Sluta amma på nätterna(tänker börja sova med en t-shirt.
  2. Borsta tänderna morgon och kväll redan nu. De permanenta tänderna ligger under och kan skadas om man inte borstar tänderna, karies kan uppstå.

Ha en underbar helg! TACK för att ni följer min vardag här på bloggen, ni är BÄÄÄST!❤️

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons