Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Vi har kommit till en helt fantastisk Ö som heter Losinj, precis utanför Kroatiens fastland. Vi flög två timmar från Sverige till Kroatien och tog sedan en buss direkt från flygplatsen. Bussen åkte 20 minuter ner till havet och där körde den på en färja som tog oss till ön. På ön åkte bussen en timme till sen var vi framme vid hotellet.

Vi är här på den här ön för att få semester från vardagen men framför allt för att titta runt inför träningsresa Joel gör med Sankt Jörgen Park i september. Jag ska följa med då och delta med Alice, det ska bli så kul! Alla platser är redan fullbokade, det gick fort tydligen…

Har ni inte varit här på denna vackra Ö så rekommenderar jag er att åka hit. Glöm inte att ta med er en egen kortlek för här har dom inte samma! Jag fick en kalender när jag köpte en kortlek här så vi får vara utan. Dom spelar inte samma sorts kortspel här nere.

Maten på hotellet är frukost och middagsbuffé, mycket olika vegetariska alternativ. Poolområdet är väldigt lyxigt och hotellets egna strand är precis intill och helt underbar! Vattnet är bland det renast i hela världen och går att dricka. Havsvattnet är kristallklart och väldigt varmt redan i maj.

Det skulle vara mulet idag men jag lyckades ändå bränna mig så glöm inte solkräm! Staden i övrigt är mysig och det finns många kyrkor. Lokalbefolkningen är enormt trevliga och vill alltid hjälp till.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons