Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

En bra start på dagen med Active Aloe Vera | Natural Power

jj

Godmorgon! Jag gick upp tidigt idag och satte mig på balkongen för att kunna njuta av solen och ledigheten. När jag var på Fitnessgalan denna månad så fick jag smaka på Active Aloe Vera drycken och jag tycker att den är supergod!

Aloe Vera är en växt som odlas på flera olika platser runt om i världen, det finns fler än 300 olika Aloe Vera sorter. I Aloe Vera växten så finns det ett gelé-liknade kött som vi människor använder väldigt mycket, ni kanske undrar varför vi använder Aloe Vera hela tiden. Köttet i Aloe Vera har en läkande effekt på oss människor och det är orsaken till varför vi stöter på Aloe Vera mer och mer. Idag finner vi Aloe Vera i naturläkemedel, drycker, hudvård med mera, mycket att dessa läkemedel är väldigt bra att bota brännskador med bland annat.

Denna Aloe Vera dryck innehåller stevia och inget socker. Stevia är en växt som innehåller glykosider som är sötare än socker och används som ett sötningsmedel. Fördelar med stevia är att det är naturligt, höjer blodsockernivån och innehåller inga kolhydrater eller kalorier. Denna dryck tycker jag passar för er som är hälsomedvetna, diabetiker, sockerberoende och för er som kör LCHF.

Nu när jag satt och solade så testade jag ett nytt solskydd från Fiesta Sun COCONUT CREAM. Jag blev kär i doften!!!! Solkrämen är helt fantastisk, den luktar underbart och är lite tjockare än dem jag använt tidigare. Det som är toppen med denna kräm är att den torkar väldigt fort men att den fortfarande är extremt återfuktande. Ett tips från mig är att ni går in på VIVEA.SE och kikar på deras produkter, dem har et sortiment utöver det vanliga! Solkrämer, spraytan och hudvård.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons