Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Intervju i Sveriges radio P4

11855363_808335049279932_301588303_n
För en vecka sedan så besökte jag Sveriges radio P4 för att berätta lite om hur det känns att ha vunnit Miss Universe Sweden 2015. Jag gick även ut med att jag stolt stöttar Fighterhjälpen, en organisation som hjälper barn och ungdomar och har insamlingar till förmån för Barncancerfonden och Min stora dag.

Det var helt oväntat att jag skulle vinna tävlingen såklart men jag gav mitt allt och ville vinna så jag tänkte positivt hela vägen. Jag är alltså från Haninge i grund och botten men bor nu inne i stan på Kungsholmen.

Det finns en stor orsak till att jag har valt att vara med och tävla i Miss Universe och det är för att jag vill visa folk att mitt stora intresse är att hjälpa barn och djur. Min mamma deltog i tävlingen och jag har hört talas om tävlingen innan jag sökte. För mig från början så tog jag tag i saken genom att söka på internet och jag fick direkt ställas på prov. Först blev det catwalk test och sen massa fotograferingar för att det skulle avgöras om jag var rätt person eller inte genom olika steg.
När jag blev antagen låg det mycket träning på agendan, jag var tvungen att öva på hur jag förde mig, träna fler fyspass och lära mig mer om tävlingen. Vi övade självklart in allt så att det satt inför finalen, alla tjejer samlades på Blue hotel några dagar innan finalen för att sätta allt!

Jag kände mig faktiskt inte nervös när jag gick på scen, det är svårare med talteknik inför publik än att gå en catwalk.

När de skulle dela ut titlarna stod jag kvar bland de få som fick stanna på scen efter juryns bedömningar. Till sist förstod jag att de bara var jag och Isabella som det stod mellan och då blev jag nervös. Oavsett om jag vunnit eller inte vunnit så vet jag att jag gett allt och gjort mitt bästa så jag var väldigt lycklig och glad samtidigt som jag kände nervositeten. Joakim som håller i licensen ropade upp: Hon går i sin mors fotspår, Miss Universe Sweden 2015 och då förstod jag att han menade mig men det tog flera dagar för mig att förstå att jag vunnit.

Ni hittar hela intervjun här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6223492

Annons

1 kommentar

  1. Barncancerfonden har 736 miljoner kr i kassan.

    Sprid det till fler organisationer istället.

    Eller betala mer i skatt.

Lämna en kommentar

Annons
Annons