Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Såhär var Miss Universe i Las Vegas, jag var där!

image

image

Tbt från när jag blev stylade av CHI inför en plåtning i Las Vegas under Miss Universe.

Jag saknar hela teamet så mycket, vi hade det så skoj! Varje dag var det fullt ös och något nytt hände. Varje dag började med att väckarklockan ringde kl 04:00 VARJE DAG. När jag hade stylat klart mig så kom min supervisor(övervakare) och hämtade mig och sen kom även min “livvakt” som följde mig överallt. Varje dag var vi tvungna att styla oss själva, ibland så fick vi lite styling.

Alla deltagare samlades vid frukosten samma tid och skulle gå därifrån tillsammans i led med säkerhetsteamet. Vart vi än gick så var vi tvungna att ha en säkerhetsvakt med oss som hela tiden skulle skydda oss från allt, verkligen allt. Säkerhetsteamet var otroligt roliga och trevliga, bäst helt enkelt! Om någon skulle gå för nära eller prata med oss så var vakten där och tog bort personen. Jag ska också berätta för er att jag inte fick gå ensam, jag fick aldrig gå utan vakten eller min övervakare, vi hade väldigt hög säkerhet.

Efter frukosten så följde vi alla samma schema för dagen som vi alltid fick dagen innan sent på kvällen. Jag bodde med Danmark och vi hade alltid olika saker att göra varje dag. En dag så skulle jag få gå och shoppa och Danmark skulle plåta och en annan dag så skulle jag göra en tvreklam och Danmark var tvungen att gå på en anordnad invigningsfest. Det var ett fullspäckat schema men allt var så kul och lärorikt!

Oavsett hur dagarna såg ut så var allt väldigt stressigt men riktigt roligt.

På kvällarna så åt vi middag i restaurangen där vi hade en speciell del som var reserverad för oss. Om någon i restaurangen råkade gå fel och in till vår del så var vakterna där direkt, nästan innan dom ens hann sätta foten innanför.

På Planet Hollywood Resort i Las Vegas som vi bodde på så var det otroligt mycket människor överallt. Jag kunde inte gå en meter utan att fans stannade och ville fota. När jag skulle läggs på mat på tallriken och äta så stoppade fans mig, jag trodde aldrig att jag skulle få äta ibland.

Jag har lärt mig så mycket genom denna resa. Framförallt så vågar jag ta för mig mer än vad jag någonsin vågat göra tidigare. Jag har lärt mig att hantera stress och situationer där jag känner mig nervös på ett bättre sätt!

Det är svårt att beskriva en upplevelse som denna, jag önskar att alla fick uppleva den.

Det finns så mycket olika skönhetstävlingar idag och jag har hört mycket negativt men Miss Universe har stärkt mig och gett mig ett minne för livet.

Jag har verkligen lagt alla korten på borden och gett 110% av mig själv i denna tävling. Jag har sett sidor av mig själv som jag inte sett tidigare, postiva sidor.

Min tid i Miss Universe var väldigt tufft med tidiga mornar, sena kvällar och ett tidspressat schema, det gällde verkligen att jag var fokuserad och målmedveten varje dag.

Jag flög till Las Vegas själv på egen hand och kom hem som en starkare människa. Det som betyder mest för mig är att jag har fått vänner i hela världen, vi allihopa har fått band till varandra och ska ses i sommar.

Snart ska en nya Miss Sweden koras…har du sökt? En liten fågel viskade i mitt öra att ni som vill söka bör göra det i år! Det kommer att bli mycket nytt i tävlingen.

Det här var lite av min “story” från tävlingen…
Om ni undrar något så får ni väldigt gärna fråga!

Kram på er!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons