Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Varje dag består av utmaningar!

Försök att tänka positivt när varje dag startar och om du får hinder framför dig så ta dig igenom dom på rätt sätt, undvik dom inte. 

Jag kan stå mitt i en övning och tappa lusten. Nu vill jag inte längre, det säger något i mitt huvud därinne. Samtidigt som jag hör rösten så tittar jag mig i spegeln och ser svetten rinna, “jag ger inte upp” säger jag till mig själv.

Det kan vara svårt, riktigt svårt att kämpa MEN oavsett vilket hinder som kommer på vägen om det är på träningspasset, under din arbetsdag, när man är hemma eller på väg nånstans så gäller det att TA SIG IGENOM hindret. 

Det finns inga genvägar att ta, eller Jo självklart finns det genvägar men jämför genvägarna med en person som fuskar i en tävling, vem vill vara en förlorare? För att om man fuskar så blir man diskad.

Varje dag består av utmaningar, jag älskar att utmana mig själv. Genom att utmana mig själv så lär jag mig massor. Så se varje hinder som en utmaning. Man behöver inte göra rätt, man får göra fel, att lära sig av sina misstag ger bara mer lärdom. Så våga utmana er själva, undvik hindret när det dyker upp.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons