.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
BLOGGMENY
Okategorierat

#Starkmammatheevent

Nu har jag äntligen haft mitt första event någonsin, ett event för gravida och mammor.

Detta event var i samarbete med Sankt Jörgen Park som är ett hotell i Göteborg. Jag känner mig extra stolt över att vi kunde ha eventet på Sankt Jörgen Park som är en lyxig anläggning som erbjuder spa, golf, träning och mycket mer härligt!

Mammorna anlände vid 10-tiden och eventet höll på till 13-tiden.

Yessica som jobbar som PT och kostrådgivare på anläggningen höll i föreläsningen under dagen. Vi fick bra information kring kost och träning som var specifikt till oss mammor och blivande mammor. Vi fick testa triggerpoint-behandling och dagen avslutades med en smoothie, smörgås och en rawfoodboll. Alla deltagare fick med sig en goodiebag som var fylld med saker från våra härliga sponsorer.

Mam, Concept store, Sankt Jörgen Park, Rätt Start, Holistic och Maria Åkerberg.

Tack till alla deltagare och till våra sponsorer! Jag hoppas att jag snart kan göra ett till event. Nu snart börjar mammaträningen på Sankt Jörgen Park, missa inte den??

Annons

Lämna en kommentar