Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Paulina Brodd

Belöna dig själv

FotorCreated
Kört ett intensivt ryggpass, belönar mig själv med Nocco och kvarg och laddar inför plåtningen imorgon där jag ska fotas för en ny kollektion som släpps i höst.

Kom till gymmet fruktansvärt sent idag men jag hade redan bestämt mig innan jag gick till gymmet att jag skulle köra ett riktigt intensivt och bra ryggpass. Började med fria vikter och körde sen maskiner, avslutade med roddmaskinen i ett högt tempo.

För att hålla motivationen uppe så brukar jag ha med mig en “belöning” som jag ger mig själv efter träningen, det kan vara en protein shake, proteinbar, Nocco eller liknade.

Efter mitt ryggpass idag så käkade jag kvarg med färska hallon och drack en Nocco BCAA.
Wooow säger jag bara när jag smakade på dessa två smaker, det är nog de godaste jag druckit!!! Nocco päron och persika måste ni testa.

Nu ska jag sova eftersom att jag ska upp tidigt imorgon, ska börja min morgondag med en PW. Sen blir det plåtning hela dagen för en ny kollektion som ska släppas i höst. Mer om detta får ni veta imorgon. Jag har även inlett ett samarbete med en stylist som jag kommer att berätta mer om i veckan.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons