Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

image

Jag hoppas verkligen att jag kan inspirera er till en hälsosam livsstil och att jag får er motiverade för det är mitt mål. Mitt fokus ligger på att stötta och lyfta er som läser min blogg, därför finns den. Tänker diskutera kring kost idag.

Att äta sig smal har jag hört att många gör, frågan är vad många äter då? En sallad varje dag är ju inte så bra att äta varje dag kanske, man måste variera sin kost och lägga ner tid för att man ska kunna nå dit man vill.

Alla vi individer är olika så man ska aldrig göra som alla andra gör utan kolla på sig själv och se efter sina egna behov.

Kort och gott om min kost: jag äter hela tiden, jag kan äta ofta eftersom jag äter rätt. Äter jag fel kost så går jag upp i vikt (negativt). Jag har valt att äta ofta och nyttigt för då mår min kropp som bäst. Jag ger min kropp mat som den blir mätt av helt enkelt och inte saker som mättar för stunden.

-Att äta sig smal går om du äter ofta och rätt kost som gör dig mätt men du måste träna kroppen för att diamanten ska bli slipad. Så att äta sig smal enbart utan träning det rekommenderar jag inte för det tror jag inte på. Ät mättande mat i små portioner och träna är en bra kombination!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons