Paulina Brodd
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost och ReceptPaulina Brodd

Tacopaj med omelettbotten!

image

image

image

image

Det är en ny vecka och matlådorna ska fyllas med nyttiga måltider. I helgen så har jag fotografering på fredag och lördag. Jag tänkte tipsa er om min tacopaj med omelett och quornfärs som jag laga till lunch idag efter gympasset. Det här är väldigt enkelt!

Du behöver:
4st ägg
Lök
Vitlök
Chili
Peppar
Salt
Quornfärs
Tacokrydda
Gräddfil
Tångkaviar
Färsk spenat

1. Börja med att vispa 4 ägg och häll ner chili, vitlök, salt, peppar och toppa med lite lök. Starka kryddor för att öka på förbränningen ännu mer.
2. Häll sedan ner äggen i en pajform och lägg i ugnen på 200 grader  i ca. 5 min.
3. Nu tar du quornfärs och steker med tacokrydda.
4. När äggen har blivit till en fin och jämn omelett så tar du ut formen och häller på färsen.
5. När färsen är pålagd så toppar du med lite vegetarisk ost och skickar in formen i ugnen igen i bara några minuter tills att osten har smält.
6. Nu är tacopajen färdig med en proteinrik omelettbotten. Det sista du gör nu är att toppa med färsk spenat, lite gräddfil och tångkaviar.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons